Széchenyi 2020

Hálózati kiépítés, rendszerüzemeltetés, szoftverfejlesztés, éttermi szoftver

CONTACT Kft. bemutatkozás Bemutatkozás

Cégünk közel 30 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt Fejér megye meghatározó, dinamikusan fejlődő informatikai, számítástechnikai vállalatává vált.

Jól képzett, elkötelezett dolgozóinkra, korszerű eszközeinkre valamint jövőorientált vezetésre építünk. Ügyfeleinket partnerként kezelve, az ő igényeikhez rugalmasan igazodó versenyképes termékeket kínálunk. Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan szolgáltatáscsomagot biztosítunk, amely nemcsak informatikai eszközbeszerzési és összeszerelési problémáikat oldja meg, hanem szervizelési, karbantartási, telepítési feladatoknál is segítségükre van.

Hálózati kiépítés, IT infrastruktúra, üzemeltetés IT infrastruktúra kiépítés és üzemeltetés

Vállaljuk irodák, ipari- és sportlétesítmények számítógépes hálózatának kiépítését, informatikai gépparkjának beszerzését, beüzemelését, karbantartását.
Meglévő és leendő ügyfeleink részére teljeskörű rendszergazdai szolgáltatást, IT rendszerüzemeltetést kínálunk szerződéses keretek között, helyszíni vagy távoli hibaelhárítást, rendszerkarbantartást a felmerülő igények szerint.

Munkatársaink széleskörű tapasztalatai a Windows és Linux szerverek üzemeltetésében, tartományi-, fájl-, levelezés-, webszolgáltatásban gyors hibaelhárítást és ezáltal jó arányú üzemeltetési időt tesz lehetővé, amire manapság minden cég életében egyre nagyobb szükség van.

Szolgáltatási területünk: Székesfehérvár, Fejér megye, Nyugat-Magyarország

Szoftverfejlesztés és rendszerüzemeltetés Szoftvereink

Speedfitness Felügyeleti és Ügyviteli Rendszer

Speedfitness Felügyeleti és Ügyviteli Rendszer

Szoftverünkkel kívánjuk megkönnyíteni a Speedfitness és Flabélos gépek menedzselését és a stúdiók működését. Programunk az időfoglalásokat, bérleteket és az edzők munkaidejét és kezeli!

Pincérprogram - Mobil Éttermi Szoftver

Pincérprogram - Mobil Éttermi Szoftver

Saját éttermi szoftverünk leegyszerüsíti és felgyorsítja a rendelések felvételét és kifizetését, valamint modern megjelenést biztosít étterme számára.

Weboldalak készítése és üzemeltetése

Weboldalak készítése és üzemeltetése

Cégünk, partnerével, az UiWeb-bel együttműködve készít egyedi fejlesztésű honlapokat és webalkalmazásokat.

Nyomtató- és eszközbérlés Nyomtató és más informatikai eszközök bérbeadása

Kímélje meg magát és cégét a felesleges kiadásoktól! Cégünk egyedi igények alapján ad ajánlatot különféle eszközök bérlésére vonatkozóan, különös tekintettel a nyomtatókra és nagyobb MFP készülékekre! Amellett, hogy a bérlőnek ez költséghatékony, még kényelmes is, hiszen a karbantartásól cégünk gondoskodik!

Keressen meg minket a lenti elérhetőségeken és kérjen ajánlatot!

Székesfehérvári szaküzlet Szaküzletünk és szervizünk Székesfehérváron

Szaküzletünkben a különböző számítástechnikai alkatrészek széles választékát kínáljuk. Azokkal a nagykereskedelmi vállalatokkal alakítottunk ki jó üzleti kapcsolatot, amelyek gyorsan tudnak akár nagyon speciális igényeket is kielégíteni. Megbízható beszállítóink teszik lehetővé a folyamatos alkatrész utánpótlást, így szerviztevékenységünket zökkenőmentesen biztosítjuk, valamint hívei vagyunk a jogtiszta szoftvereknek is, és ehhez mérten nyújtunk megoldásokat, bármilyen területen.

Üzletünk címe: Székesfehérvár, Palotai út 62-64.
Telefon: (22) 515-200

CONTACT Kft. Kapcsolat Kapcsolat

...vagy írjon nekünk közvetlenül:

Az Ön neve*
Az Ön e-mail címe*
Telefonszáma
Üzenet tárgya
és szövege*
* kötelező kitölteni.

A Contact Kft. partnerei Partnereink

Egyedi webes sgoláltatások Étterem és söröző Balatonmáriafürdőn
Vírusvédelem és biztonság Szálláshely Balatonmáriafürdőn
Egyedi belsőépítészeti megoldások Étterem és panzió Balatonújlakon
Nincs miről értesíteni!