Széchenyi 2020

Laptopok, számítógépek, nyomtatók javítása, alkatrészek beszerzése Székesfehérváron


Várunk számítástechnikai szervizünkben!

Vállaljuk laptopod, számítógéped, lézeres nyomtatód gyors és költséghatékony javítását!

Számítástechnikai szerviz szolgáltatásunk keretében laptopod, számítógéped, monitorod, szünetmentes tápegységed, vagy nyomtatód javítását magasan képzett kollégáink végzik, akik több éves gyakorlati számítástechnikai tapasztalatuknak és széleskörű informatikai eszközismeretüknek köszönhetően minden problémára megtalálják a megoldást, legyen szó egy egyszerűbb alkatrész cseréről vagy akár egy egyedi, személyre szabott informatikai megoldásról.

Magas technológiai felszereltséggel bíró számítástechnikai szervizünkben igyekszünk olyan eszközöket és modern megoldásokat alkalmazni, amelyek nem csak könnyebbé és gyorsabbá teszik az elvégzendő szerviz feladatokat, hanem segítségükkel egy magasabb minőségű szolgáltatást is biztosíthatunk számodra.

Számítástechnikai eszközök karbantartása, javítása

Ügyfeleink által évente több száz számítógép, laptop, szünetmentes tápegység, monitor és nyomtató javítására, karbantartására, valamint operációs rendszer és más felhasználói szoftver installálására kerül sor szervizünkben, így kollégáink tudása és tapasztalata folyamatosan gyarapodik. Figyelemmel követjük a legmodernebb informatikai trendeket és technológiákat, hogy mindig naprakészek legyünk.

Számítástechnikai szerviz Székesfehérváron

Szaküzletünkben a különböző számítástechnikai alkatrészek széles választékát kínáljuk. Azokkal a nagykereskedelmi vállalatokkal alakítottunk ki jó üzleti kapcsolatot, amelyek gyorsan tudnak akár nagyon speciális igényeket is kielégíteni. Megbízható beszállítóink teszik lehetővé a folyamatos alkatrész utánpótlást, így szerviztevékenységünket zökkenőmentesen biztosítjuk, valamint hívei vagyunk a jogtiszta szoftvereknek is, és ehhez mérten nyújtunk megoldásokat, bármilyen területen.

Szolgáltatásaink

Vállaljuk az alábbi eszközök karbantartását és javítását Székesfehérvári üzletünkben.

Áraink*

Számítástechnikai szervíz
Hardver javítása 7 000 Ft / óra + ÁFA
Szoftver konfigurálása 7 000 Ft / óra + ÁFA
Szerver konfigurálása 10 000 Ft / óra + ÁFA
Hálózati eszközök beállítása 10 000 Ft / óra + ÁFA

*Áraink tájékoztató jellegűek, a 2022-es évre vonatkoznak. Kérjen egyéni árajánlatot!

A Contact Kft. partnerei Partnereink

Egyedi webes sgoláltatások Étterem és söröző Balatonmáriafürdőn
Vírusvédelem és biztonság Flowers For You Design Studio
Egyedi belsőépítészeti megoldások Étterem és panzió Balatonújlakon