Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

Komplex fejlesztés megvalósítása a CONTACT számítástechnikai Kft.-nél

Projekt címe: CONTACT Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 7 462 882 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása

Cégünk közel 30 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt Fejér megye meghatározó, dinamikusan fejlődő informatikai, számítástechnikai vállalatává váltunk.
Jól képzett, elkötelezett dolgozóinkra, korszerű eszközeinkre, valamint jövőorientált vezetésre építünk. Ügyfeleinket partnerként kezelve, az ő igényeikhez rugalmasan igazodó versenyképes termékeket kínálunk. Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan szolgáltatáscsomagot biztosítunk, amely nemcsak informatikai eszközbeszerzési és összeszerelési problémáikat oldja meg, hanem szervizelési, karbantartási, telepítési feladatoknál is segítségükre van.

Munkatársaink széleskörű tapasztalatai a Windows és Linux szerverek üzemeltetésében, tartományi-, fájl-, levelezés-, web szolgáltatásban gyors hibaelhárítást és ezáltal jó arányú üzemeltetési időt tesz lehetővé, amire manapság minden cég életében egyre nagyobb szükség van.

Cégünk egyedi igények alapján ad ajánlatot különféle eszközök bérlésére vonatkozóan, különös tekintettel a nyomtatókra és a nagyobb MFP készülékekre! Az eszközök bérlése költséghatékony, hiszen a karbantartásról cégünk gondoskodik.

A projekt keretén belül a 3D nyomtató kapacitás kiépítését kívánjuk megvalósítani. Vállalatunk saját maga is telepít okos otthon rendszereket és ezeknek az egyedi alkatrészigényeikre nyút megoldást az eszköz.
A fejlesztés során ingatlanunk korszerűsítését is megvalósítjuk a napelem az energiaköltségek minimalizálására, míg az ingatlanfejlesztésben nyílászáró cserét, fődém és tűzfal hőszigetelést, valamint a világítás korszerűsítést is megvalósítunk, döntően az energia költségek és CO2 kibocsátás csökkentés érdekében.
A projekt eredményként diverzifikáljuk piaci jelenlétünket, hatékonyság növeléssel pedig a magasabb hozzáadott érték felé kívánunk elmozdulni. A fejlesztéssel munkahelyek biztonsága is javul, hogy képessé válunk az új igények kiszolgálására.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.05.28.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00505

Széchenyi 2020

Forgóeszköz finanszírozás

Adós neve: CONTACT Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

A forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása

A jelen finanszírozás igénybevételével a raktár készletünk szintjét emeljük meg, az ingadozó ellátással rendelkező termékek esetében, hogy a folyamatos ellátás biztonságot el tudjuk érni. A tervezett hitel igénybevételével jelentős készletet tudunk felépíteni olyan termékekből, melyek beszállítói láncok átalakulása, összeomlása kapcsán jelentős nehézséget okoz a beszerzése. Illetve nagyobb tétel esetén önállóan tudunk megrendeléseket feladni gyártói kereskedelmi képviseletek részére, így kedvezőbb árak elérését is reméljük. Cégünk az IT működési területén jelentős tapasztalattal és piaci ismerettel bír, a korábbi gazdasági zavarokat is megerősödve, abból pozitív jövőképpel tudtuk előnyünkre fordítani.

A hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

A Contact Kft. partnerei Partnereink

Egyedi webes sgoláltatások Étterem és söröző Balatonmáriafürdőn
Vírusvédelem és biztonság Flowers For You Design Studio
Egyedi belsőépítészeti megoldások Étterem és panzió Balatonújlakon